Najnoviji modeli sunčanih naočala za sezonu proljeće/ljeto 2016. godine od sada su dostupni u Ghetaldus optikama. Brojni poznati okupili su se na ekskluzivnom predstavljanju najnovijih kolekcija svjetskih brendova koje se mogu naći u Ghetaldus optikama. Brojni poznati iskoristili su priliku i izabrali omiljene modele naočala za nadolazeću sezonu. Među njima su poznata glumica Nataša Janjić, koja krasi naslovnicu novog izdanja magazina, te Nevena Rendeli, Iskra Jirzak, Ana Radišić, Ana Maria Ricov, Tihana Harapin, Kristina Bangoura, Tomislav i Loredana Bahorić i mnogi drugi.

U jednoj od najljepše i najmodernije uređenih poslovnica Ghetaldus optika, u Ban centru, predstavljeni su noviteti brendova Just Cavalli, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Dior, Dsquared, Fendi, Hugo Boss, Max Mara i mnogi drugi. Ova ekskluzivno uređena optika nudi široku paletu modela sunčanih i dioptrijskih naočala, ali i dioptrijskih i kontaktnih leća. Modeli nedavno predstavljeni na modnim pistama New Yorka, Milana, Londona i Pariza, sada su dostupni svima koji žele biti pratiti svjetske trendove.

„Jako nam je drago što predstavljamo najnovije kolekcije istovremeno s njihovim izlaskom na police svjetskih metropola. Ghetaldus optika prati globalne trendove u ponudi ali i tehnologiji jer je riječ o modnom dodatku bez kojeg danas gotovo nitko ne može, bilo da nosi sunčane ili dioptrijske naočale. Mi se trudimo ponuditi najbolje“, izjavila je Ivana Belić, voditeljica marketinga Ghetaldusa.

Kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2016. otkrivaju niz stilskih iznenađenja, oblici su razigrani, dinamični, s puno zanimljivih detalja, a stakla otkrivaju cijelu lepezu boja. Tu su neizostavni klasični oblici tamnih okvira koje su poput male crne haljine obavezan dio garderobe.
(PR)