U utorak navečer u multipleksu CineStar Zagreb u Branimir Centru održano je božićno druženje portala Journal.hr i premijera odličnog novog filma ‘Božić kod Cooperovih’. Da prate Journal i sve što on predstavlja tako su jučer pokazali brojni gosti koji su uživali u ovoj zabavnoj božićnoj komediji i ugodnom druženju.

Osnivačica portala, Iva Balaban, te cijeli Journal tim, zahvalili su se svima prisutnima na podršci koju su pružili projektu od samog početka, a nakon pozdrava dobrodošlice i uvodnog govora Ive Balaban svi prisutni su se zabavili uz novi film te nakon toga opustili uz čašu Somersbyja i Aperola. U odličnoj uvertiri u blagdansko raspoloženje uživala su i poznata lica među kojima su bili i Lejla Filipović, Nataša Janjić, Marija Bišćan, Tamara Garbajs, Ecija Ivušić, Kristina Bradač, Iris Androšević Pinjuh, Ivana Delač Đolo, Lana Klingor, Suzy Josipović, dr. Nikola Milojević, Igor Bišćan, Boško Balaban, Ana Maria Ricov, Sonja Lamut, Lana Puljić, Luka Grubišić, Saša Šekoranja te mnogi drugi.

Kada pogledate Božić kod Cooperovih bit ćete sretni što Božić tek dolazi. Tople ljudske priču koje se isprepleću podsjećaju na to koliko treba biti zahvalan na svojim najbližima, osobito u vrijeme blagdana. Tu je i niz komičnih situacija koje govore o tome kako ništa u životu nije slučajno. Film od četvrtka možete pogledati u CineStar Cinelady projekcijama, a iskusna i provjerena glumačka ekipa odlična su pozivnica i nasmijat će vas do suza, baš kao što je i sinoć bilo na Journalovom božićnom slavlju.

Foto: Sara Dombre