Prava zimska idila vladala je na snimanju novog editorijala Studia Marcela. Nakon prošlogodišnjeg hita ”Sexy Mrazice” nova bajka donosi fotografije poznatih glumica i pjevačica kao ledenih Snježnih kraljica. Fotografije su nastale pod kreativnim vodstvom Studia Marcela i fotografa Danijela Galića, a ambasadorice frizerskog salona izvrsno su se snašle u novoj savršenoj snježnoj bajci.

Što poznate Hrvatice priželjkuju pod borom istražili smo na snimanju. Glumica Sanja Vjenović pod borom očekuje malene poklone, sitne znakove pažnje svojih najmilijih. ”U našoj obitelji je običaj darivati poklone koji će nas razveseliti, ponekad i nasmijati. Svi već sada razmišljamo jedni o drugima kako bi otvaranje poklona pod borom bio prije svega zabavan događaj. Ono čemu se posebno veselim je druženje s mojom djecom i našim prijateljima”, govori prelijepa Sanja.
Ana Vilenica iskreno se raduje nadolazećim blagdanima: ”Hm, ne znam što želim ove godine od Djeda Božićnjaka?! Mozda deset dana tropskog raja za dvoje!”, gdje želi otputovati sa suprugom. ”Poklanjam različite stvari, od mojih malih rukotvorina do sitnica za koje vjerujem da će razveseliti darovane”, ističe glumica.

U obitelji glumice Ane Begić Tahiri Božić je već godinama rezerviran za djecu. Ana je posvećena kćerci Lani i njezinim prijateljima. ”Uvijek dobijem neku sitnicu, neki mali znak pažnje, uistinu ne očekujem velika darivanja”, kaže Ana.
Babara Nola svojoj obitelji želi zdravlje i sreću. ”Ukoliko me netko želi obradovati onda ću prišapnuti da želim neku haljinicu”, otkriva glumica.

Kantautorica Alka Vuica pod borom očekuje omiljene parfeme i hidratantne kremice, važno joj je Božić provesti okružena ljudima koje voli. Pularna pjevačica Lidija Bačić Božić će provesti u rodnom Splitu sa svojom obitelji. ”Što priželjkujem pod bor?! Nikad ne priželjkujem nikakve materijalne stvari nego jedino puno zdravlja i mira svojoj obitelji”, ističe Lidija.

Među poznatim glumicama i pjevačicama najveća zvijezda snimanja bila je Lora, prekrasan bijeli pas samojed umiljatih bademastih očiju.

Blagdani nam se približavaju i ne sumnjamo da će u obiteljima slavnih Hrvatica vladati ljubav i sreća što priželjkujemo i svim čitateljima u Novoj godini.

FOTO: Danijel Galić
KOSA: Studio Marcela
ŠMINKA: Marijana Kužina /Colorwizz
STYLING : Hogl, Ivana Jurić deign, Vesna Sposa, Lipsy London,krznarija Dvoravić