Odlukom Uprave Zagrebačkog holdinga dr.sc. Dina Tomšić imenovana je voditeljicom podružnice Zagrebački velesajam.

Gospođa Tomšić rođena je 1970. u Zagrebu. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu na kojemu je 2007. godine završila i znanstveni poslijediplomski studij Poslovnog upravljanja – MBA s magistarskim radom na temu: Strateško upravljanje projektima u hrvatskoj sajamskoj industriji. U 2008. završila je Diplomatski program Diplomatske akademije pri Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, Hrvatska. Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu doktorirala je 2015. godine, obranivši doktorsku disertaciju na temu: Uloga korporativne reputacije u izgradnji dinamičkih sposobnosti poduzeća.

Poslovnu karijeru započela je 1994. na Zagrebačkom velesajmu kao pripravnik te je postupno napredovala do pozicije v.d. pomoćnika voditelja podružnice za područje sajmova. Pored dodijeljenih odgovornosti na organizacijskoj razini, niz godina uspješno je obavljala funkciju direktora ključnih međunarodnih sajamskih projekta od kojih se posebno izdvaja Zagreb Auto Show. Od kraja 2009. angažirana je na poziciji pomoćnice člana Uprave u Zagrebačkom holdingu.

Realizirala je više korporativnih projekata iz područja strateškog upravljanja i razvoja Grupe Zagrebački holding. U suradnji s pomoćnicom predsjednice Uprave za imovinu od 2015. koordinira sektor podružnica iz tržišnog portfolija. Trenutno je angažirana i kao voditelj na projektu Operativnog restrukturiranja Zagrebačkog holdinga.