U Zoološkom vrtu grada Zagreba i ove zime od 2. do 10. siječnja počinje najzabavnije natjecanje među školarcima sa životinjskim društvom.

Vrijeme je da se pridružite u ovogodišnjoj Zoolimpijadi gdje vas očekuju brojne igre i natjecanja koje od vas traže snalažljivost, znanje, brzinu i timski rad. http://zoo.hr/dogadanja/zoolimpijada-2016

Još ima dovoljno vremena kako biste se pripremili i prijavili za Zoolimpijadu. Skupite prijatelje i dobro se pripremite jer vas čeka pravi poligon u kojemu ćete timskim radom morati „nahraniti“ zmije ubacujući hranu u otvorena usta, pronaći jaja iz kojih će se izleći male zmije i proći razne prepreke i zamke. Svaka aktivnost nosi određen broj bodova, a sve sudionike ovog neobičnog natjecanja čekaju i medalje za koje zasigurno postoji mjesto na tvom zidu.

Pripremni „treninzi“ i prijave održavaju se i u Životinjskom kutku (Vlaška 105) svakim radnim danom od 9 do 20h gdje se posjetitelji mogu igrati raznih kvizova i drugih zabavnih igara na temu životinjskog svijeta.
(PR)