Urbani svjetski zvuk najavljuje otvaranje sezone vrhunskih provoda u Zagrebu. Nakon ljetnih festivala i nezaboravnih partija, Green Gold Club izlaske subotom podiže na novu dimenziju, a Zagrebu konačno vraća svjetski štih. Već u subotu, 5. rujna, imamo prilike plesati uz zvukove baleara u programu Taste of Ibiza te DJ-ice Marien Baker. Milijuni ljudi željnih zabave posjetilo je ovog ljeta prijestolnicu svjetske zabave, a Zagrepčani će među prvima imati prilike uživo vidjeti za čim to luduju.
Direktno s Ibize u Green Gold Club dolaze performeri i DJ-i koji sudjeluju u kreativnim timovima klubova kao što su Amnesia, Pacha i Ushuaia, a na otvaranju nove zagrebačke party sezone uvest će nas u svijet mašte i skrivenih želja. Svaka subota u novoj sezoni Green Gold Cluba rezervirana je za ljubitelje elektronske glazbe i nastupe vodećih DJ-a današnjice. Na iznenađenje mnogih, u Zagreb se vraća toliko željeni urbani zvuk, a preuređeni Green Gold Club s novim zvukom i rasvjetom bit će pravi užitak za sva osjetila ljubitelja elektronske glazbe.
Marien Baker španjolska je DJ zvijezda koja je svojim energičnim nastupima u kratkom vremenu osvojila publiku diljem svijeta. Karizmatična djevojka puna energije karijeru je započela u rodnoj Valenciji, a nakon nekoliko vrhunskih nastupa njezin jedinstveni house uz nijanse electro zvuka privukao je pažnju najpoznatijih svjetskih party destinacija. Njezin najpoznatiji hit Unbreakable sluša se na svim kontinentima svijeta, a talentirana Marien redoviti je gost najpoznatijih svjetskih klubova Space Ibiza, Pacha klubova diljem svijeta, Ministry of Sound u Londonu i brojnih drugih.
Green Gold Club povodom otvorenja sve posjetitelje nagrađuje besplatnim ulazom na partije i koncerte. Vikend otvorenja potpuno preuređenog kluba počinje u četvrtak, 3. rujna, kada će na novoj velikoj pozornici zasvirati tamburaški sastav Dyaco. U petak, 4. rujna, plesat ćemo uz glazbu uživo te uživati uz najpoznatije strane i domaće glazbene hitove. Uzbudljiv provod Green Gold Club priprema u petak, 11. rujna, kada nas očekuje koncert grupe Colonia.