Nakon fuliranja kroz brojne svjetske metropole, blagdane provodimo u Zagrebu koji je ove godine s razlogom proglašen najboljom blagdanskom adventskom destinacijom. Brojni posjetitelji Fuliranja u Kurelčevoj ulici jučer su uživali u divnom blagdanskom ozračju i neodoljivoj atmosferi koja je svima već poznata kao mjesto najbolje zabave u gradu.
Bogat glazbeni program jučer obilježio je nastup glazbenika Kristijana Beluhana, Joe Pandura i Viktora Lipića koji su svojim izvedbama od Frank Sinatre do Ive Robića sve goste Fuliranja odveli na jedinstveno glazbeno putovanje u zlatno doba jazza i evergreen glazbe kada je Zagreb bio baš poput svjetskih glazbenih metropola.
Blagdanima na Fuliranju nisu odoljela ni brojna imena društvenog života poput: Maja Šuput, Lana Biondić, Aleksandra Dojčinović i brojni drugi.
Ove godine svi se za blagdane vraćaju u Zagreb, tako već danas na Badnjak kitimo bor, dijelit će se topli MasterCard pokloni, družiti uz fine rakijice i pjenušac i to sve uz prepoznatljive zvukove Ive Robića.
Na sam Božić očekuje nas bogat glazbeni i zabavni program i u Kurelčevoj i Tomićevoj ulici od 17.00 sati, dok 26.12. na Fuliranju u Tomićevoj svojim uvijek originalnim nastupom razveselit će nas nastup Nina &Kina.
Fuliranje nije zaobišlo ni najmlađe, u organizaciji djeca.hr – radionica izrade božićnih ukrasa u Kurelčevoj i kićenje bora zasigurno će sve razveseliti. Fuliranje je ove godine udružilo snage i s Djedom Božićnjakom te će tako u obje ulici najmlađima podijeliti darove.
(PR)