Studio Etra koji je ove godine proslavio deset godina svog postojanja od samih početaka težio je suradnji s različitim umjetnicima. U studiju su tako do sada već izlagali kiparica Iva Mihanović, akademski slikar Krunoslav Stojanovski, dizajnerica nakita Irena Kaštela, Ivan Bulić Ičo svjetioničar, fotografkinja Mare Milin.

Uvijek korak ispred i neprestano u potrazi za nečim novim, Petra Granić Glowatzky, kreativna direktorica studija, osmislila je novi projekt pod nazivom “HeART Hair”. Idućih godinu dana studio će kao izložbeni prostor biti platforma četvoro umjetnika, koji će kroz tri mjeseca izlaganja jednu svoju prodanu sliku darovati u humanitarne svrhe. Projekt započinje s akademskom slikaricom Tisjom Kljaković Brajić koja je nedavno objavila i svoj prvi roman koji je vrlo rado čitan u Etri.

Inspiraciju u radu,kaže Tisja dobiva iz svakodnevnice, u malim sitnicama što čini život, a za “HeART Hair” ima samo riječi hvale jer joj je uvijek zadovoljstvo sudjelovati u humanitarnoj akciji.

Studio Etra tako će u ove predblagdanske dane svojom originalnošću započeti jednu lijepu humanu priču u kojoj se isprepliću razne estetike.

Oduvijek sam na svoju struku gledala jako kreativno, tako sam se i predala svome radu, a kako sam cijeli život okružena sa divnim umjetnicima ova lijepa humana avantura jednostavno se povezala u želji da poduprem njihov rad te da zajedno učinimo lijepu gestu. Jako me veseli projekt “HeART Hair” i hvala mojim muzama što su ga s veseljem podržale. -kaže Petra Granić Glowatzky

Ovaj divan projekt podržale su i naše poznate glumice i muze Studia Etra – Judita Franković, Lana Barić, Iva Mihalić, Anja Matković i Marija Škaričić.