Političko društveni talk show Jabuke TV Veto od idućeg tjedna prikazivati će se dva puta tjedno na toj lokalnoj TV postaji. Tako će vodeće ljude iz političkog, gospodarskog i sportskog miljea urednik i voditelj Sanjin Španović osim utorkom ugošćivati i petkom od 20.05h.

– I politička i društvena situacija u Hrvatskoj, kao rast gledanosti emisije pokazuje da postoji veliki interes za više od jedne emisije tjedno, pa smo odlučili uz utorak i petkom ugošćivati aktualne protagoniste i s njima razgovarati o najvažnijim temama. Ovo mi je super izazov nakon što sam s terminom jednom tjedno već napravio sjajne rezultate i ugostio u prošloj godini sve vodeće političare u Hrvatskoj – rekao je Španović koji napominje da mu je ovaj izazov istododbno i veliki gušt.

Podsjetimo, Španović je ljetos na kratko povukao zbog zdravstvenih razloga iz etera, no brzo se, samo dva mjeseca nakon što je podvrgnut transplataciji jetre vratio u eter Jabuke TV i u Vetu tijekom jeseni i zime najvažnije političare u Hrvatskoj.

– Zdravstveno sam odlično i osjećam se i fizički i psihički sjajno i uživam u poslu kao nikada dosad – dodao je Španović.
Prema rezultatima gledanosti AGB Nielsena Jabuka TV je već par godina najgledanija lokalna televizija u Hrvatskoj. Gledanost emisije Veto kontinuirano raste tijekom cijele godine, a u njoj su gostovali tijekom prošle godine svi vodeći politički protagonisti od premijera Zorana Milanovića, novog predsjednika Sabora Željka Reinera, predsjednika vodećih političkih stranaka, ministara u vladi na odlasku, preko europskih zastupnika, predstavnika Europske komisije u Hrvatskoj, ali i vodećih liječnika, gospodarstvenika i sličnih stručnjaka u Hrvatskoj.

Osim emisije Španović će redovito nastavljati objavljivati kolumne na portalu Zagrebancija.com koji je pokrenuo prije šest godina, a od nedavno surađuje s tjednikom 24 sata Express gdje objavljuje tekstove.