Vijest i link kao stvoreni za zimu i vrijeme kad vam se ne izlazi iz kuće! Želite li znati koje trgovine i poznati brendovi dostavljaju svoje proizvode u Hrvatsku posjetite stranicu linkalica.com. Tvrtka Anytime predstavila je ovu stranicu priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

Mnogi vole svoj shopping obaviti online, no šetanje od jedne do druge online trgovine ponekad može biti isto tako iscrpljujuće i dugotrajno kao i šetanje shopping centrima. Osim toga, dogodi se da po pronalasku željenog artikla, saznate kako trgovina ne pruža uslugu dostave u Republiku Hrvatsku.

Kako se ne biste više zamarali ovim problemima i kako bismo vam olakšali i ubrzali online kupovinu, osmislili smo web stranicu www.linkalica.com. Linkalica je mjesto na kojem možete pronaći linkove za više od 500 online trgovina koje imaju dostavu u Republiku Hrvatsku.

Uz to što vam nudi lakše pretraživanje po pojedinim stavkama kao što su odjeća, obuća, kozmetika, oprema za bebe, www.linkalica.com omogućuje vam jednostavan i brz pristup poznatim trgovinama i brandovima koji u Hrvatskoj još nisu zastupljeni ili za koje niste ni znali da imaju dostavu u Republiku Hrvatsku. Tako uz svega nekoliko klikova možete virtualno prošetati trgovinama od Italije, Velike Britanije i Njemačke do SAD- a i Japana te naručiti odjeću, modne dodatke, parfeme, knjige, instrumente, sportsku i dječju opremu i još mnogo toga.

Linkalica vas tako uvodi u novu eru brže i jednostavnije online kupovine koja će vam otvoriti veću ponudu i šire horizonte, te uštedjeti dragocjeno vrijeme koje biste potrošili na traženje po Internetu.