LET 3 nastavlja u svom stilu!

Novi singl ”Zlato” odsad možete slušati u radijskom eteru! Uvod je to u novi studijski album ”Angela Merkel sere”.

Album su već najavili singlovi ”Divljakuša”, ”Prdni majko” i posljednji ”Gladni”, a premijerno su ga dva puta odsvirali na prošlogodišnjem velikom koncertu u Laubi gdje su i otkili pokretni zlatni spomenik njemačkoj kancelarki.

Na najvećem zagrebačkom koncertu koji slijedi 12. veljače u Domu sportova dočekuju Valentinovo s protestom i geslom ”Ništa ljubav, samo karanje” i proglašavaju antipraznik – Antivalentinovo!

Ulaznice za LET3 ANTIVALENTINOVO koncert već su u prodaji i to po cijeni od 80 kn za jednu ulaznicu koja vrijedi za dvoje, dok će cijena ulaznice za dvoje na dan koncerta biti 100 kn, a mogu se kupiti u sustavu Eventima, Dirty Old Shopu i Dallas Music Shopu u Rijeci.

Također, na koncertu će se ekskluzivno i premijerno, po posebnoj promotivnoj early bird cijeni moći kupiti i novi, dugoočekivani studijski album Leta3 ”Angela Merkel sere” i to u limitiranoj nakladi, koja će kao bonus sadržavati i album projekta ‘Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSky’.

Također, u subotu 16.1. slijedi Antivalentinovo warm up event u Jiggy Baru – powered by Karlovačko, s početkom u 21 sat gdje će okupljene zagrijavati riječka supergrupa Blagdan Band i Mrle kuhar sa svojim specijalitetom – meksičkim grahom u crnom pivu. Besplatnu porciju dobiva samo prvih stotinu posjetitelja!

Novi singl Leta 3 ”Zlato” poslušajte ovdje: