Star Wars: The Force Awakens..L to R: BB-8 and Rey (Daisy Ridley)..Ph: David James..? 2015 Lucasfilm Ltd. & TM. All Right Reserved.

​​Nastavak sage Ratovi zvijezda postao je već na početku prikazivanja veliki kino hit koji na globalnoj razini ruši sve rekorde. Situacija nije nimalo drugačija ni kod nas. U hrvatskim kinima novi je nastavak kultne franšize u prvom vikendu prikazivanja ostvario najveću zaradu svih vremena u vikendu otvaranja, dok je u ​svega ​prvih četiri tjedna prikazivanja film pogledalo preko 216.000 gledatelja.

“Ratovi zvijezda: Sila se budi”, sedmi nastavak legendarne franšize Ratova zvijezda, prvi je film iz treće trilogije i apsolutni fenomen pop kulture koji nadilazi generacijski jaz.
Uz brojna sjajna nova glumačka imena u filmu se pojavljuju i omiljeni veterani Harrison Ford, Carrie Fisher i Mark Hamill, ali i Anthony Daniels (C-3PO) i Peter Mayhew (Chewbacca). Režiju potpisuje J.J.Abrams, dok je George Lucas, kreator cijele franšize, na ovom filmu radio kao kreativni savjetnik.

Ne propustite i vi biti svjedokom revolucionarnog kino trenutka i požurite pogledati kultne Ratove zvijezda na velikom platnu u​ 2D, 3D, IMAX 3D i 4DX formatima.
(PR)