Ivan Županović predstavit će ovog petka na Zagrebačkom festivalu svoj novi singl ‘Oprosti mi’, ljubavnu pjesmu čije stihove potpisuje Vjeko Alilović, glazbu je skladao Duško Rapotec Ute, dok aranžman potpisuje Ivan Popeskić.

– Pjesma je napravljena u sanremovskom i mediteranskom štihu. Karakterno i žanrovski mi to jako odgovara, a opet je sve skupa upakirano u urbani i moderni pop, što je po meni dobra kombinacija. Ima jaku emotivnu poruku i harmonijski moćan refren, lako pamtljiv, kazao je Županović i najavio da će ‘Oprosti mi’ već tijekom veljače dobiti i spot.

Pjesmu možete poslušati na YouTubeu:

(D. Rapotec Ute – V. Alilović – I. Popeskić)

Festivalu se raduje i ima samo dvije želje što se njegova nastupa tiče.

– Želja mi je da me ne strefi nikakva prehlada i da dobro otpjevam jer jedan ovakav festival i zagrebačka publika zaslužuju da ja, a i svi kolege izvođači budemo u top formi. I naravno, želja mi je da se pjesma “probije” do publike. Zato imam veliku obavezu da na bini budem što bolji, kazao je Zadranin.

Zadovoljan je kako je publika prihvatila njegov prethodni singl ‘Ne znaš ti’ te se nada da će i ovaj novi pronaći svoje mjesto u srcima publike. On nastavlja marljivo raditi te najavljuje i skorašnji album prvijenac.

– Materijal se prikuplja, pristižu nove pjesme. Tako da je u planu i snimanje albuma u suradnji s Brankom Paićem i izdavačkom kućom Scardona. Jako sam zadovoljan pjesmama i u kojem smjeru sve skupa ide. Ne radi se na silu nego baš sa guštom, zaključio je Županović.
(PR)