Na adresu naše redakcije stigao je zanimljiv email u kojem nas profesor Ivor Vodanović podsjeća kako je 21. siječnja Međunarodni dan zagrljaja i priča svoju priču s ciljem da proširi dobre vibracije.

Zadovoljstvo nam je pomoći profesoru Ivoru i objaviti njegovo pismo i video te njemu, njegovim kolegama i učenicima i svim čitateljima poželjeti što više zagrljaja, ne samo sutra nego i svakoga dana, svakoga jutra, popodneva i večeri!

Grlite se, volite se, budite sretni!

Evo što nam je napisao profesor Ivor:

Poštovano uredništvo dobar dan,

profesor sam biologije u osnovnoj školi. Prošle godine, 21. siječnja sasvim slučajno sam na televiziji čuo da je taj dan MEĐUNARODNI DAN ZAGRLJAJA. Kako sam spontane naravi, taj dan sam prilikom dolaska na posao redom počeo grliti sve kolege i kolegice profesore, tehničko i administrativno osoblje! Sve su vrlo brzo vidjeli i učenici koji su počeli činiti isto, grliti redom sve prisutne u školi!

U vrlo kratkom vremenu svi u školi su se međusobno počeli grliti… nastalo je nevjerojatno ugodno ozračje, radost i veselje u cijeloj školi, što je mogao uočiti i bilo koji posjetitelj škole taj dan.

Kako u sklopu svojih nastavničkih aktivnosti s učenicima pokušavam širiti dobru vibraciju, zajedništvo i povezanost odlučio sam ove godine učiniti isto, ali napraviti i prigodni video kako bih dodatno potaknuo učenike, ali i kolegice i kolege da osvijeste ljepotu i vrijednost zagrljaja.

Slijedom toga, kako nije na odmet dobre vibracije širiti, pomislio sam kako biste možda i vi u sklopu nekih svojih stranica na vašem portalu mogli objaviti link na spomenuti video.

To je razlog zbog kojeg se, evo javljam.

Ako smatrate prigodnim, objavite link, ako ne, zagrlite ‘samo’ osobu pored sebe! 😉

Želim Vam iskreno ugodan ostatak dana.

S poštovanjem,

Ivor Vodanović, prof.