Sjajna glumačka postava koju čine Petra Kurtela, Dunja Fajdić, Slaven Španović i Igor Baksa oduševila je premijernom izvedbom nove kazališne komedije Loptice u do posljednjeg mjesta ispunjenoj dvorani Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija. Pet isprepletenih priča s ljubavnom tematikom koja dotiče tabue izmamili su smijeh na brojna sretna lica, a novi kazališni hit s oduševljenjem su pogledali Danijela Trbović, Maja Šuput, Ana Gruica i Hrvoje Šalković, Ronald Braus, Borna Rajić, Ivana Plechinger, Bianca Matković, Bojan Jambrošić, Robert Bošković, Martina Podgorski, Snježana Mehun, Ivana Delač Đolo i Ivana Mišura.

Veselo kazališno društvo svoj glumački talent pokazalo je u do sad neviđenim ulogama utjelovivši nekoliko potpuno različitih ličnosti te uz brojne intrige i poigravanje realnim i nerealnim situacijama, gledateljima na smiješan i zabavan način dočarali tajne međuljudskih odnosa i ljubavi. Atraktivni omnibus u koprodukciji B GLAD Produkcije i Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija potpisuje istaknuti urednik, novinar i pisac Igor Weidlich, dok je za režiju zaslužan proslavljeni redatelj i koreograf Igor Barberić.

Sretna lica brojnih gledatelja i salve smijeha na premijernoj izvedbi novog kazališnog hita pokazali su se kao pun pogodak za prohladne jesenske dane i odlična najava vesele kazališne zime. Sljedeću izvedbu Loptica sjajna glumačka postava odigrat će već večeras, stoga požurite po svoju ulaznicu i uživajte u kazališnoj priči kakvu još niste doživjeli.

Ulaznice za večerašnju izvedbu u 19.30 sati, te izvedbe 12. i 13. veljače također u 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 40 do 60 kn na blagajni Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija, u Oktogonu te online i na svim prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr.

Više informacija o kazališnom spektaklu Loptice možete pronaći na adresi www.loptice.com

SELECT PR za Loptice 2016.