Splitska modna kuća MAK s tradicijom dugom više od 25 godina prepoznatljiva je po odjeći za poslovne i samosvjesne žene, a u takvom duhu je i najnovija kolekcija koja briše granice vremena.

Modna kuća MAK stvara modu koja je bezvremenska, modu koja nije određena trendom već modu koju žene mogu nositi i danas i uvijek jer elegancija i klasika nikada ne izlaze iz mode.

Prilikom izrade ove kolekcije MAK je inspiriran i samim materijalima koji kao da su iz prošlih vremena, koji svojim uzorcima daju dašak nekadašnjeg glamura.

Mak je cijeli svoj radni vijek posvećen poslovnoj ženi, iz sezone u sezonu vjerno služi svojim klijenticama.

Kolekcija 2015-2016 „For women, with love!“, sadrži divne bijele kapute koji se prelijevaju preko drap do smeđih tonova, obiluje vrhunskim konstrukcijskim krojevima i izvrsnim materijalima. Tu su i koktel haljine, suknje i sakoi u kojima prevladavaju boje od drap, žućkastih do smeđih. Tkanine su drugačije, reljefno uzorkovane, oslikane, s modernim vatiranim materijalima štepanima u obliku romba. Neke haljine i suknje imaju vrlo elegantnu liniju, dok su druge voluminozne, tako da su namijenjene djevojkama i ženama raznih stilova, od onih koje preferiraju eleganciju do onih koje vole otkačenije komade.

Modna kuća MAK oduvijek je bila sinonim za žene sa stavom, koje slijepo ne slijede modu već kreiraju vlastiti stil. Upravo modna kuća MAK ovu kolekciju posvetila je ženama svih generacija i šalje nam najljepšu modu splitsku razglednicu.

Model: Ana Draganja- Talia model
Make-up: Roberta Rakuljić
Frizura: Joško Tafra – Frizerski salon Sananda
Foto: Goran Matijašec
Styling: Mimi Rončević
(PR)