Bacači sjenki pozivaju na javnu izvedbu svoje predstave Bitka na Neretvi koja će se održati u subotu 30. siječnja u 19 sati u Laubi.

Ako niste imali priliku 187. g prije Krista, pa onda 1942., 1967, 1969. ili 1992. poslije Krista boriti se na Neretvi, imate sada – nemojte propustiti svoju povijesnu šansu!

Nadpovijesni i metadramski izvedbeni antispektakl “Bitka na Neretvi” je odgovor na potragu za Arhimedovom točkom u svemiru. To je naprasno neprekinut i nedosljedan scenski dijalog dvoje ljudi u potrazi za samim sobom. To je pokušaj promišljanja pojmova i ponuda sreće, emancipacije, slobode, sigurnosti, odgovornosti i budućnosti u doba permanentnog dokidanja i pretpostavljanja dijaloga i smisla. Ta potraga, ona je i zamišljeno i stvarno promišljanje zelene doline suvremenosti u događajnom prostoru-instrumentu scene koja je u mogućnosti promišljati sve.

Autor koncepta i redatelj: Boris Bakal
Dramaturginja predstave: Anja Pletikosa
Scenograf predstave i koautor: Leo Vukelić
Izvođači radova: Boris Bakal, Leo Vukelić
Autor glazbe i zvučnih slika: Tomislav Babić
Kostimografkinja: Ivana Bakal
Video oblikovanje: Vedran Senjanović
Oblikovanje plakata: Ivan Klisurić

Produkcija: Bacači Sjenki
U suradnji s: Kulturno informativnim centrom Zagreb, Zagrebačkim kazalištem mladih te Centrom za ljude i umjetnost LAUBA
Podrška projektu: Ured za obrazovanje, kulturu i sport grada Zagreba te Ministarstvo kulture Republike Hrvatske.

Zbog izuzetno ograničenog broja mjesta publike rezervirajte svoje mjesto u “Bitci na Neretvi” SAMO na adresu elektronske pošte: bacaci.sjenki@gmail.com

“Bitka na Neretvi”u Kući za ljude i umjetnost Lauba u subotu 30.siječnja 2016. u 19h

Izvedba: 30. siječnja 2016. u 19h