Sjajan indie sastav iz Rijeke, MORSO, nastupit će kao predgrupa Letu 3 na koncertu Antivalentinovo u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova u petak, 12. veljače.

Najmnogoljudnija riječka glazbena banda maheri su pjesme i majstori osjećaja. Do sada su objavili tri studijska albuma ”Izlog” (2008.), ”Škare Krede Najlon” (2013.) te EP ”Mijenjaš lice” (2015.), malu ali moćnu zbirku pjesama u novim, svježim verzijama već objavljenih pjesama. S ovim izdanjima Morso se nametnuo kao predvodnik nove riječke rock generacije. Eksperimentiranje sa zvukom, neobična poezija i izrazito energični nastupi najbolje opisuju ovaj bend.

Morso su: Ivana Bartolović, Stanislav Grdaković, Matej Zec, Darko Terlević, Nikola Mesarek, Ivan Bojčić i Hrvoje Brzić.

Videospot ”Plava”: https://www.youtube.com/watch?v=zkH7KrwNoBA

Videospot ”Krede”: https://www.youtube.com/watch?v=xLvCDYmMDso

”Iako možda zna biti i nezahvalno otvarati ovakvu večer jer publika uvijek ima svoja očekivanja, mi jedva čekamo popeti se na pozornicu Doma sportova jer znamo da ih nećemo razočarati. Uvijek nam je gušt svirati u Zagrebu pa nema razloga da tako ne bude i sada. Upravo, na probama, slažemo listu pjesama za Antivalentinovo i to će definitivno biti presjek onoga što smo radili do sada na naša tri izdanja. Naši koncerti se uvijek baziraju na plesu i zabavi pa ćemo dati 100% od sebe i ovaj put.” izjavio je Ivan Bojčić iz Morsa.

Ulaznice za LET3 ANTIVALENTINOVO koncert već su u prodaji i to po jedinstvenoj cijeni od 80 kn za jednu ulaznicu koja vrijedi za dvoje, dok će cijena ulaznice za dvoje na dan koncerta biti 100 kn, a mogu se kupiti u sustavu Eventima, Dirty Old Shopu i Dallas Music Shopu u Rijeci.

Također, na koncertu će se ekskluzivno i premijerno, po posebnoj promotivnoj early bird cijeni moći kupiti i novi, dugoočekivani studijski album Leta3 ”Angela Merkel sere” i to u limitiranoj nakladi, koja će kao bonus sadržavati i album projekta ‘Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSky’.

Odnedavno je u eteru i najnoviji singl Leta 3 ‘Zlato’ kojeg možete poslušati ovdje:

(PR)