Posebni gosti Leta3 na Antivalentinovu bit će fantastični Kawasaki 3P koji će zajedno s Letom rasturiti malu dvoranu Doma sportova na njezine sastavne dijelove, a podršku ovoj rokerskoj glazbenoj eksploziji svojim nastupom će dati i riječki Morso!

U svojoj trinaest godina dugoj karijeri Kawasaki 3P objavili su tri albuma i na svoje police pospremili nekoliko Porina, Zlatnih Koogli i Crnih Mačaka. Opravdano uživaju status jedne ponajboljih koncertnih atrakcija na ovim prostorima i sasvim je sigurno da će njihov nastup dodatno zapaliti publiku koju u Dom sportova neodoljivo mami čarobni slogan Leta ”Ništa ljubav, samo karanje!”, dok Kawasaki poručuje: ”Svirat ćemo samo ljubavne!”

Podsjećamo da su ulaznice za LET3 ANTIVALENTINOVO koncert već u prodaji i to po jedinstvenoj cijeni od 80 kn za jednu ulaznicu koja vrijedi za dvoje, dok će cijena ulaznice za dvoje na dan koncerta biti 100 kn, a mogu se kupiti u sustavu Eventima, Dirty Old Shopu i Dallas Music Shopu u Rijeci.

Također, na koncertu će se ekskluzivno i premijerno, po posebnoj promotivnoj cijeni moći kupiti i novi, dugoočekivani studijski album Leta3 ”Angela Merkel sere” i to u limitiranoj nakladi, koja će kao bonus sadržavati i album projekta ‘Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSky’.
(PR)