Svjetske hit vjenčanice izraelskog brenda Berta posljednjih su dana izazvale veliko oduševljenje. Prelijepe hrvatske manekenke Vedrana Linardić, Lorena Kovač i Antica Filipović – Grčić poput princeza su pozirale u hit vjenčanicama modnom fotografu s pariškom adresom Šimi Eškinji.

Svaka žena kao mala djevojčica mašta o danu svog vjenčanja i vjenčanici u kojoj će zablistati na taj, za nju, najvažniji dan. Zagrebački showroom Mia Couture, san svake mlade pretvorit će u stvarnost. Vjenčanice satkane od najfinije čipke i svile, raskošno ukrašene ručno šivanim perlama i ukrasima čine ove vjenčanice najprestižnijim u svijetu. Od sada su dostupne i u Mia Couture showroomu u Zagrebu, Masarykova ulica broj 24. Uz vjenčanice Berta tu su i Tarik Ediz vjenčanice.

Izraelske, Berta vjenčanice avant – garde dizajna poput oluje zavladale su svijetom mode. Postale su sinonim za najraskošnije i najluksuznije vjenčanice u kojima će svaka mlada izgledati kao iz bajke. Svaku haljinu krasi beskrajna elegancija i gracioznost. Modeli haljina su izrazito romantični, ali s dozom naglašene ženstvenosti gdje jasno dolazi do izražaja vizija same dizajnerice – preciznost u izradi, prikriveni seksipil i beskompromisna ljepota svake haljine.

Vrhunska izrada, birani materijali, najmoderniji krojevi pretvorili su ove vjenčanice u najpoželjnije među svim mladenkama diljem svijeta. Osim vjenčanica, u Mia Couture showroomu su i svečane te večernje haljine za razne prigode.
(PR)