S obzirom na prijašnja pozitivna iskustva i visoku uspješnost pri polaganju državne mature, Tehničko veleučilište u Zagrebu ponovno organizira besplatne pripreme iz matematike A razine.

Budući da je za upis na Tehničko veleučilište u Zagrebu potrebno položiti ispit iz matematike A razine, TVZ je odlučio pružiti priliku i omogućiti svojim budućim studentima kvalitetnu pripremu i uspješno polaganje državne mature.

Za sve učenike koji izaberu Tehničko veleučilište u Zagrebu kao svoj prvi, drugi ili treći izbor, Veleučilište organizira BESPLATNE pripreme za polaganje spomenutog ispita u trajanju od 36 sati, tijekom 9 subota po 4 sata.

Pripreme počinju 27. veljače 2016. i traju do 23. travnja 2016. te je organizirana još jedna priprema 18. lipnja 2016., kako bi polaznici ponovili gradivo prije samog ispita.

Pripreme održavaju nastavnici i asistenti TVZ-a, koji su upoznati s potrebama za uspješno studiranje na TVZ-u, a rade prema sadržaju ispitnog kataloga za državnu maturu u školskoj godini 2015/2016.
Mjesto održavanja priprema je na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, Konavoska 2.
Prijave su otvorene do 23. veljače 2016., putem web stranice: http://cjelozivotno.tvz.hr/prijava-za-pripreme-dm-matematika-a/ili na e-mail: info@netakademija.com.

S preko 4000 studenata, Tehničko veleučilište u Zagrebu vodeća je obrazovna institucija u Hrvatskoj na području tehničkih znanosti. Istraživanje i obrazovanje usmjereno je u područja elektrotehnike, graditeljstva, mehatronike, računarstva i informatike, a osim postojećih stručnih i specijalističkih studija, trenutno je u postupku uvođenje i doktorskog studija.
(PR)