U nedjelju, 7. veljače oko 14.15 sati u Dubravi, Rudolfa Kolaka, u benzinskoj postaji, nepoznati je maskirani počinitelj, uz prijetnju oštrim predmetom počinio razbojništvo nad 42-godišnjim zaposlenikom i otuđio novac, artikle i mobitel, pričinivši štetu od nekoliko tisuća kuna.

Oko 18.15 sati na Trešnjevci, Rudeška cesta, u stanu, nepoznati je počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem i uporabom oštrog predmeta počinio razbojništvo nad 23-godišnjakom i otuđio računalo i novac, oštetivši ga za više stotina kuna. Oštećeni 23-godišnjak je lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC Sestre milosrdnice.

Oko 22 sata na Trešnjevci, Tina Ujevića, u sportskoj kladionici, dvojica su nepoznatih maskiranih počinitelja, uporabom tjelesne snage i uz prijetnju oštrim predmetom počinila razbojništvo nad 45-godišnjom zaposlenicom i otuđila nekoliko tisuća kuna.

Oko 22.10 sati u Maksimiru, Veliki dol, na ulici, dvojica su nepoznatih počinitelja, uporabom tjelesne snage i metalnog premeta počinila razbojništvo nad 20-godišnjakom i otuđila mobitel i novac, pričinivši štetu od nekoliko tisuća kuna. Oštećeni je lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u KB Dubrava.