S obzirom da je danas raspisana tjeralica fašničke vlasti „Slobodne Fašničke Republike Sesvete“ te je dignuta na noge i cijela elitna garda „fašničke hajdučije“ z Prepuštovca, a i dan je izričit nalog svim tajno – obavještajnim službama, uhodama i špijunima da do sutra lociraju, identificiraju i uhapse glavnog krivca za neuspjeli puč „fašničke hajdučije“, tj. „fašnika“ osobno, te da ga privedu sutra 09.02.2016.god. iza 19.00 sati na Jelačić plac u Zagrebu.

Njega osobno, glavnog ideologa i stratega, krivca za sva lažna obećanja i neizvršena djela optužit ćemo samo istinoljubivo – iskonstruiranom optužbom, nakon koje sudsko vijeće, druge mogućnosti i milosti imati neće, nego javno pred njegovim pristašama, oportunistima i oponentima donese jednoglasnu okrivljujuću presudu i na licu mjesta, na samo za tu priliku prozvanom Trgu Fašničkih velikana u 19.50 sati ga spaliti na lomači.

Ujedno, „fašnička hajdučija – SESVEČKE VLASTI“ vraća ključeve grada ( vlasti ) aktualnom gradonačelniku i prepušta mu daljnje obnašanje funkcije gradonačelnika.

Stoga pozivam sve medije da sutra 09.02.2016.god. ( utorak ) u 19.50 sati prisustvuju po prvi puta na Trgu bana Josipa Jelačića javnom spaljivanju ¨fašnika¨te da i tu vijest ( kao i cijelu manifestaciju ¨Fašnik vu Zagrebu¨ ) adekvatno objavite i čim korektnije prenesete svekolikom i zagrebačkom i hrvatskom građanstvu.

Lijep pozdrav!
Za FAŠNIČKU HAJDUČIJU
Grof Fullir fon Trutt
Ex Josip Lipar