U subotu, 13. veljače u 05.20 sati na raskrižju Ozaljske, Krapinske i Trakošćanske ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, a dvije lakše, izvijestila je zagreebačka policija.

Upravljajući osobnim automobilom marke Audi A5 zagrebačkih registracijskih oznaka dok je u organizmu imao 0.81 g/kg alkohola prometnom trakom Trešnjevačkog trga u smjeru sjeverozapada dolaskom do semaforiziranog raskrižja s Ozaljskom, Krapinskom i Trakošćanskom ulicom nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste te je skrećući lijevo izgubio nadzor nad vozilom.

Nekontrolirano je skrenuo u smjeru sjevera, sletio vozilom preko rubnog kamena na prometni otok sa sjeverozapadne strane raskrižja, a potom je prednjim dijelom vozila naletio na stup javne rasvjete.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 23-godišnji vozač kojem je liječnička pomoć pružena u KB Sveti duh te dvojica putnika 28-godišnjak i 29-godišnjak kojima je liječnička pomoć pružena u KB Sestre milosrdnice.