Autobusne linije 164 (Savski most – Horvati), 165 (Savski most – Klinča Sela) u subotu, 27. veljače i nedjelju 28. veljače, prometovat će izmijenjenim trasama, dok će autobusi linije 168 (Savski most – Ježdovec – Prečko) do nedjelje, 27. ožujka, voziti skraćeno!

Sutra će, u 6 sati, započeti radovi u zoni Puškarićeve i Ježdovečke ulice, a autobusi linija 164 i 165 vozit će izmijenjenim trasama, odnosno obilazno.
S terminala Savski most, autobusi će voziti uobičajenom trasom do raskrižja Puškarićeve ulice i Ventilatorske ceste, nastavit će vožnju Ventilatorskom i Gospodarskom ulicom te će skretati desno u Ulicu Svetog Benedikta, zatim će Gornjostupničkom ulicom i svojim uobičajenim trasama dolaziti do krajnjih odredišta. U povratku autobusi će voziti istom trasom.
Autobusi linija 164 i 165, zbog vožnje za te linije privremenim cestovnim pravcem, neće se zaustavljati na obostranim stajalištima Lučko – centar, Puškarićeva – škola, Ježdovečka, Gradek i Domovićeva.
Istovremeno, na privremeno izmijenjenom dijelu trase autobusi se neće zaustavljati na usputnim stajalištima ostalih linija.
Zavšetak radova očekuje se u večernjim satima nedjelje, 28. veljače.

Radovi uvjetuju izmjene i na liniji 168 (Savski most – Ježdovec – Prečko), koja će od sutra, 27. veljače, prometovati skraćeno do aerodroma u Lučkom i to zbog obustave prometa na dijelu Ježdovečke ulice.

Autobusi će voziti skraćeno dionicom Prečko – Ježdovec – Aerodrom Lučko te istom trasom u povratku.
U primjeni će biti prilagođeni raspored vožnje, a informacije o polascima linije dostupne su i na početno-krajnjem stajalištu.

Završetak radova očekuje se u nedjelju, 27. ožujka.
(zet.hr)