Kazalište na Peščenici, popularno zvano KNAP, na adresi Ivanićgradska 41a, svojim je vjernim posjetiteljima i ljubiteljima kazališne umjetnosti za ovu subotu pripremilo posebnu akciju u kojoj se dvije ulaznice mogu umjesto za 140 kuna, kupiti za sniženih – 80 kuna.

˝Last minute˝ akcija vrijedi za subotu, 27.02. kada je u 20 sati na rasporedu komedija ˝Nevjerojatan događaj˝ koju od same premijere prate pohvale, posebno za glumicu Ernu Rudnički, već dosad ovjenčanu brojnim značajnim nagradama upravo za ovu ulogu koja joj je prva profesionalna poslije završene Akademije dramskih umjetnosti.

˝Nevjerojatan događaj˝ predstava je u stilu suvremene komedije dall’arte u režiji cijenjene redateljice Ivice Boban, koja je za nju angažirala mladi glumački kvartet- Taru Rosadnić, Anju Matković, Ernu Rudnički i Filipa Detelića. Upravo zahvaljujući njima virtuozna (su)igra pršti ritmom i snagom, puna je kalamburičnih zapleta što izazivaju smijeh. Glumci se neprestano transformiraju u različite likove, sve zajedno njih dvadesetak, koji se nađu u vrtlogu nevjerojatno turbulentnog događaja u gradu. Predstava lištena patetike i bilo kakvog politiziranja namijenjena je svima željnima dobrog smijeha.
Ovaj je vikend vrijeme za kazalište pa svoje pakete za dvije ulaznice po cijeni od 80 kuna (svaka sljedeća je 45 kuna) rezervirajte na broj 01 2303 122, maila: matea.udovicic@knap.hr ili kupite na blagajni KNAP-a sat vremena prije početka predstave.

Za više o predstavi pogledajte na www.knap.hr
(PR)