Najpoznatijim domaćim hitovima popularni bend Dyaco otvorio je novu sezonu preuređenog Green Gold Cluba. Uz nezaboravni glazbeni program i ples do ranih jutarnjih sati, posjetitelje prepunog Green Gold Cluba oduševio je preuređeni interijer koji prati najmodernije svjetske trendove. Na potpuno novoj pozornici, veliki LED ekran dao je posebnu čar nastupu prvih izvođača, a zavidna produkcija, osvježene boje i prekrasno osvjetljenje upotpunili su čarobni doživljaj novog lica Green Gold Cluba i ulaska u novu zabavnu avanturu.

Nezaboravni vikend otvorenja nastavlja se večeras uz glazbu uživo te najpoznatije strane i domaće glazbene hitove, a subotnja večer, 5. rujna rezervirana je za ljubitelje elektronske glazbe koje će bez sumnje oduševiti performans najtalentiranijih svjetskih glazbenika i plesnih umjetnika zabavnog programa Taste of Ibiza.

Direktno s Ibize u Green Gold Club dolaze performeri i DJ-i koji sudjeluju u kreativnim timovima klubova kao što su Amnesia, Pacha i Ushuaia, a na otvaranju nove zagrebačke party sezone subotom uvest će nas u svijet mašte i skrivenih želja. Svaka subota u novoj sezoni Green Gold Cluba rezervirana je za ljubitelje elektronske glazbe i nastupe vodećih DJ-a današnjice. Na iznenađenje mnogih, u Zagreb se vraća toliko željeni urbani zvuk, a preuređeni Green Gold Club s novim zvukom i rasvjetom bit će pravi užitak za sva osjetila ljubitelja elektronske glazbe.

Green Gold Club povodom otvorenja sve posjetitelje nagrađuje besplatnim ulazom na partije i koncerte.