Lusha je umjetničko ime mlade, zgodne i izuzetno glazbeno nadarene mlade Zagrepčanke, tvrde u Hit Recordsu za svoju novu glazbenu nadu.

Njen prvi sing se zove Suze crne boje.

Riječ je o ljubavnoj pjesmi, a govori o djevojci kojoj suze crne boje loše stoje i pokušava ih sakriti zajedno sa tugom, ali ona se i dalje nada tom “posebnom” dečku. Kako je pjesma ljubavna, u svakoj pjesmi se naravno možeš pronaći, a kada se nađeš onda ju je i lakše otpjevati jer se stopiš s njom.

Za mene je ovo jedno veliko i novo iskustvo i oduševljena sam samim radom i stvaranjem singla. Od pjesme očekujem da dođe do što većeg kruga slušatelja kako bi s njima podijelila svoje osjećaje, energiju i ljubav prema pjevanju – rekla je Lusha.

Čovjek zaslužan za tekst, glazbu i aranžman ‘Suza crne boje’ je Ante Pecotić. Sama Lusha nije krila zadovoljstvo suradnjom

Sve se brzo dogodilo kad sam upoznala Antu Pecotića i počela se rađati pjesma. Sam rad s Antom je poseban. Kad radiš s nekim tko je toliko iskusan i od koga možeš puno naučiti, naravno da je s njim onda savršeno raditi. Od komunikacije, do rada pa do zezancije. Bolje nisam mogla očekivati – rekla je.

Zadovoljstvo suradnjom, ali i finalnim glazbenim rezultatom nije krio ni Ante Pecotić.

  –Ovo je naša prva zajednička suradnja, a pjesma Lushi savršeno odgovara, jer je mlada, a uz to i odličan vokal te izuzetno glazbeno nadarena. Osjećam da smo s pjesmom ‘Suze crne boje’ našli pravu mjeru koja odražava njen karakter u odnosu na moj autorski izričaj. U konačnici, ovo je samo početak jedne lijepe i dugotrajne suradnje! – rekao je Pecotić.

Singl prvijenac Lushe ‘Suze crne boje’ prati i prigodni video spot snimljen pod redateljskom palicom Željka Petreša.