Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je, u Gradskoj upravi predstavnike malonogometnog kluba Futsal Dinamo, koji su mu predstavili svoj program i projekte, kao i problem oko dobivanja prostora za odigravanje budućih utakmica Kluba.

U izjavama nakon sastanka, predsjednik kluba Futsal Dinamo Matija Đulvat zahvalio je gradonačelniku Bandiću na razumijevanju, izjavivši kako vjeruje da će se sljedeće utakmice igrati u Domu sportova.

Kako se čulo, sutra će se također sastati predstavnici Grada i malonogometnog kluba kako bi dogovorili detalje buduće suradnje, odnosno potporu Grada Zagreba klubu Futsal Dinamo. Budućnost Kluba je osigurana i nadam se da će uz adekvatan prostor za igranje nastaviti s odličnim rezultatima, rekao je Marinko Tomić, ravnatelj Ustanove Upravljanje sportskim objektima Grada Zagreba.

Uz zagrebačkog gradonačelnika, sastanku su prisustvovali pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić, ravnatelj Ustanove Upravljanje sportskim objektima Marinko Tomić i glavni tajnik Zagrebačkog sportskog saveza Zdenko Antunović.
(zagreb.hr)