Nastavljaju se radovi na tramvajskim koridorima!

Linija 31
Zbog popravka tramvajske pruge u Ilici, u noći sa srijede, 9. ožujka, na četvrtak, 10. ožujka, umjesto tramvaja noćne linije 31 vozit će autobusi.
Umjesto tramvaja vozit će autobusi i u noćima od petka, 11. ožujka, na subotu, 12. ožujka, do nedjeljnog jutra, 13. ožujka.
ZET podsjeća kako se autobusi na noćnoj liniji 31 ne zaustavljaju na tramvajskim stajalištima “Studentski dom Stjepan Radić”, “Arena Zagreb” i “Most mladosti”.

Linija 32
Zbog radova na tramvajskoj pruzi u Jurišićevoj ulici, u noćima od utorka, 8. ožujka, na srijedu, 9. ožujka, do jutarnjeg izlaska dnevnih tramvajskih linija u ponedjeljak, 14. ožujka, umjesto tramvaja noćne linije 32 vozit će autobusi.

Linija 33
Autobusi će umjesto tramvaja noćne linije 33 , zbog radova u Mihanovićevoj ulici, voziti u noći s ponedjeljka, 7. ožujka, na utorak, 8. ožujka.

Linija 34
Autobusi će voziti, zbog radova na tramvajskoj pruzi Maksimirske ceste i u zoni Kvaternikovog trga, u noći s ponedjeljka, 07. ožujka do ranih jutarnjih sati utorka, 8. ožujka. Sljedeće noći, s utorka na srijedu, 8. i 9. ožujka, vozit će tramvaji.

Radovi će se nastaviti u noći s četvrtka, 10. ožujka, na petak 11. ožujka, a u promet će se ponovno uključiti autobusi koji će na noćnoj liniji prevoziti putnike do završetka radova, odnosno do jutarnjih sati ponedjeljka, 14. ožujka.