FOTO: Hina/ Dario GRZELJ/ dag

Oba kandidata za predsjednika SDP-a dali su javno obećanje da će doći u emisiju Veto na sučeljavanje što sada izbjegavaju, pa im je Španović na kraju svoje emisije pustio inserte i pozvao da se suoče sa svojim riječima i međusobno

Hoće li se dogoditi sučeljavanje kandidata za predsjednika SDP-a Zorana Milanovića i Zlatka Komadine i dalje je potpuno nejasno. I jedan i drugi na to pitanje izbjegavaju dati jasne odgovore, a šefovi njihovog stožera ne mogu se dogovoriti niti oko sučeljavanja pred članstvom, ali i na TV kućama.

No, rukavicu im je u petak navečer javno bacio Sanjin Španović, urednik i voditelj emisije Veto koji ih je javno pozvao da ispune ono što su obećali i dođu kod njega na sučeljavanje.
Španović je naime na kraju emisije u kojoj je gostovao novi ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat pustio prilog u kojem je podsjetio Komadinu i Milanovića da su tijekom kampanje i jedan i drugi obećali u svom nedavnom gostovanju u emisiji Veto doći kod njega na sučeljavanje zadnji tjedan prije izbora.
Španović je pustio inserte u kojima im je na kraju svake emisije postavio jasno pitanje jesu li spremni se kod njega u emisiji odazvati sučeljavanju.
– Na sve moraš biti spreman izaći, na sve u kampanji. Sve ja pristajem, vidjet ćete me sigurno ovdje na sučeljavanju – rekao je Komadina 2.2. na kraju emisije.
– Kod vas, da? Ja sam spreman doći, ako je Komadina rekao da je za, onda je dogovoreno – rekao je Milanović 23. 2.
– Gospodo, držite se obećanog i dođite na sučeljavanje – poručio je Španović nakon tog priloga odjavljujući emisiju, a dan poslije na svom Facebook profilu objavio taj video uz status “Ljude drži za riječ, a političare za…”
Hoće li Komadina i Milanović se držati obećanog, ostaje vrlo brzo za vidjeti, jer do izbora 2. travnja je ostalo manje od dva tjedna.