Život na Farmi, novi početak za 14 natjecatelja samo što nije započeo, a među prvima će nove farmere upoznati voditelji ove sezone Mia Kovačić i Dušan Bućan koji će ih zajedno s Mentorom Jožom dočekati ove nedjelje na osamljenom seoskom imanju.

Poznati glumac i sam je veliki zaljubljenik u način života na selu i brinući se o životinjama, a najviše konjima,  a sada će biti u ulozi voditelja Farme te će iz prve ruke imati priliku promatrati kako svoje farmerske dužnosti obavljaju natjecatelji popularnog showa. Dušan će biti i trener farmera. Naime, on će se svakoga petka pridružiti farmerima na njihovom idiličnom imanju gdje će pripremati dueliste za dvoboj.dusan bucan 2

Dušan će morati od duelista izvući ono najbolje kako bi bili spremni za predstojeći duel, a na njima je koliko će uspjeti primijeniti naučeno i iskoristiti neke od taktika koje će ih Dušan podučiti.

Novo voditeljsko lice na Farmi i sam ima svoje farmersko imanje. „Živim na jednom imanju, ranču, tako da mi je cijelo ovo okruženje nekako blisko i milo“  izjavio je Dušan te dodao kako je on ipak malo moderniziraniji. Za razliku od naših farmera koji će poslove morati obavljati ručnom pilom, Dušan koristi motorku. Osim raznoraznih popravaka, gradnje i obrađivanja zemljišta, farmeri će se morati brinuti i o životinjama. „ Životinje vraćaju svu ljubav puno više nego što ti njima daješ.“ kazao je voditelj Farme, inače ponosni vlasnik dva konja, dva psa i jedne mačke.Mentor Joza 3

U svakom slučaju, uloga drugog voditelja, odnosno trenera farmera, neće biti nimalo laka. Podučiti farmere izdržljivosti, snazi, mentalnoj sposobnosti, a prije svega ohrabriti ih prije dvoboja izazov je za Dušana koji će tri mjeseca biti neizbježan dio Farme.