Tedi Spalato i bend Gorana Rukavine održat će 11. travnja u kazalištu Kerempuh intimni koncert za ljubitelje mediteranskog zvuka na kojem će splitski kantautor predstaviti i neke od pjesama koje će se naći na njegovom novom albumu.

U pratnji kontrabasa, saksofona i klavira, Tedi će izvesti svoje najveće hitove poput ‘More snova’ i ‘Sve ću preživit’ koji su ljubavnom tematikom zauvijek osvojili srca publike.

Rođeni Splićanin raduje se nastupu u Kerempuhu koji organizira Večernji list, a posebno ga veseli intimna atmosfera teatra u kojoj mu je, kaže, najdraže nastupati.

– Jako sam sretan zbog prilike da nastupim u Kerempuhu jer se u kazalištima osjećam najbolje i najbliže publici. Godinama sam nastupao u splitskom kazalištu što je bilo nezaboravno iskustvo i drago mi je da ću takve uspomene moći stvoriti i u zagrebačkom kazalištu. Kerempuh je savršen prostor za prezentaciju mojih pjesama, njegov duh dat će im dodatni senzibilitet, a uz pratnju benda Gorana Rukavine, garantiram da će doživljaj biti jedinstven, kazao je Tedi.

Splitski kantautor već je objavio dvije pjesme koje će se naći na njegovom novom albumu, ‘Jedna zvizda’ i ‘Sve dok bura dere’ za koju je napisao glazbu i otpjevao ju s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade te marljivo radi u studiju kako bi album bio spreman već na jesen. Istovremeno se Tedi priprema i za mjuzikl ‘Naša bila štorija’ Nene Ninčevića i Gorana Karana u kojem će odigrati ulogu nogometnog trenera, barba Luku. Jednu od pjesama koje će izvesti u mjuziklu, a koja mu je posebno draga, Tedi će uvrstiti i na svoj novi album.

– Neka pjesma ostane iznenađenje do njene objave, mogu samo reći da je riječ o prelijepoj ljubavnoj baladi u kojoj bi se mnogi mogli prepoznati. A do tada pozivam sve željne romantike da nam se pridruže na koncertu u Kerempuhu, zaključio je Spalato.

Koncert počinje u 20 sati, a ulaznice se mogu kupiti na Eventimu.
(PR)