VOLONTERSKI CENTAR ZAGREB (VCZ) i u 2016. godini nastavlja s pripremom nove sezone međunarodnih volonterskih kampova, gdje mladi imaju priliku sudjelovati na skoro 2000 KAMPOVA U RAZLIČITIM ZEMLJAMA SVIJETA. Međunarodni kampovi su jedinstveni oblik društveno odgovornog putovanja i volontiranja koji nudi pozitivne i praktične načine okupljanja ljudi iz različitih zemalja i različitih kultura kako bi živjeli i radili zajedno na projektima koji doprinose lokalnim zajednicama u kojima se oni održavaju.

Sezona međunarodnih volonterskih kampova traje tijekom cijele godine, a najaktivnija je u periodu OD TRAVNJA DO LISTOPADA. Sudjelovati može svatko tko je motiviran za pomoć drugima i željan novih iskustava, prijateljstva i učenja jezika.

SVE GRAĐANE, A POSEBICE MLADE KOJI SU NAVRŠILI 18 GODINA pozivamo da se jave u Volonterski centar Zagreb te saznaju više o međunarodnom volontiranju i prijave se na neke od brojnih kampova širom svijeta. Informativni sastanci održavaju se u prostoru VCZ-a svaki utorak i četvrtak od 16-17h.

(VCZ)