Najnovije kolekcije sunčanih naočala za sezonu proljeće/ljeto 2016. godine predstavljene su u Ghetaldus optici u Marmontovoj ulici u društvu poznatih splitskih trendseterica. Najpoznatiji svjetski brendovi s novim modelima sunčanih naočala oduševili su dizajnerice Anamariju Asanović, Moniku Sablić i Mariju Pirić, blogericu i fotografkinju Sonju Dvornik, te sportašice Luciju i Anu Zaninović koje su došle pogledati novitete iz ponude Ghetaldus optike.
U jednoj od najljepše uređenih poslovnica u Splitu ekskluzivno su predstavljeni najnoviji trendovi poznatih modnih brendova: Just Cavalli, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Dior, Dsquared, Fendi, Hugo Boss, Max Mara, Carrera, Polaroid i mnogi drugi. Top modeli iz najnovijih kolekcija sada su dostupni svima koji žele pratiti svjetske trendove i u splitskim poslovnicama Ghetaldus optike. „Jako nam je drago što predstavljamo najnovije kolekcije sunčanih naočala u našoj ekskluzivnoj poslovnici u Marmontovoj jer svi znamo da su Splićanke i Splićani veliki poznavatelji modnih trendova. Njihovo povjerenje nam je izuzetno važno, a odabir poznatih obožavateljice mode u Splitu pokazuje da imamo sjajnu i pristupačnu ponudu svjetskih brendova. Ghetaldus optika prati globalne trendove u dizajnu sunčanih naočala jer je riječ o modnom dodatku bez kojeg danas gotovo nitko ne može“, izjavila je Ivana Belić, voditeljica marketinga i odnosa s javnošću Ghetaldus optike.
Kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2016. otkrivaju niz stilskih iznenađenja, oblici su razigrani, dinamični, s puno zanimljivih detalja, a stakla otkrivaju cijelu lepezu boja. Tu su neizostavni klasični oblici tamnih okvira koje su poput male crne haljine obavezan dio ženske garderobe. Glamur sa svjetskih modnih pista zahvaljujući ponudi Ghetaldus optike dostupan je i u svim splitskim poslovnicama na adresama: Marmontova 8, Trg Braće Radića 10 i City Center One.
(PR)