Sinoć je u predivnom porostoru Vatroslav Lisnski održan Izbor za miss Zagreba i zagrebačke županije za Hrvatske.

Od dvanaest finalistica odabrano je 8 prekrasnih djevojaka koje će se natjecati za Miss Supranational Hrvatske 9.6.2016. u hotelu Luna na otoku Pagu.

Stručni žiri koji se sastojao od: Sanje Bjedov Popović, Tamare Roglić, Melite Hanžek, Dražena Komara (modni fotograf), Damira Mrveca (vlasnik licence Miss Sporta), Maje Lene Lopatny, Drage Palića (vlasnik boutiquea Fabijana), Paule Jelinek (bivša missica) nije imao nimalo lak posao.

Tako su titulu Miss Supranational Personality Zagreba dodjelili atletičarki Animari Carek. Titulu Miss Supranational Elegancije Zagreba osvojila je Anđela Šimac. Miss Supranational Simapatičnosti Zagreba je Martina Djaković. Miss Supranational Catwalk Zagreba je Anja Bijelić, Miss supranational Fotogeničnosti Zagreba je Doris Arbanas. Druga pratilja Miss supranational Zagreba je Edita Marenić. Prva pratilja Miss Supranational Zagreba je Elena Dizdar. Miss Supranational Zagreba za 2016.g. je Petra Bojić.

Za predivan beauty look djevojaka zaslužna je vizašistica Petra Janković, dok je za hair styling zaslužna Ines Petrić. Za uređenje dvorane zaslužna je Danijela Puklek.

Goste u prepunom Lisnskom zabavljale su djevojke Diamond Soul Factorya plesnim preformacom, dok su za glazbane minute zaslužni bili pjevačica i kantautorica Antonija Šola, zagrebački reper Matej Dučkić – Sucidal, Mladen Burnač i Sebastian Popović.
Gosti su uživali u koktelima aperolla, a nakon službenog dijela, after party nastavio se u poznatom zagrebačkom klubu Excellente.
Djevojke su presretne što će za manje od mjesec dana krenuti na pripreme za Miss Supranational Hrvatske na otok Pag gdje će se natjecati za titulu najljepše djevojke.
(PR)