Utrka ubrzanja Brzi i žestoki powered by CIAK Auto ove godine priprema i posebna iznenađenja za najmlađe posjetitelje. Naime, paviljon 5 bit će rezerviran za djecu od 8 i 9 godina koja će se u sklopu KIDS RACE utrkivati u električnim karting automobilima, a pobjednika očekuje pehar.

KIDS RACE će se odvijat će se tijekom oba dana Utrke ubrzanja Brzi i žestoki, 4. i 5. lipnja, a najmlađe vozače najprije očekuje trening vožnja kako bi se priviknuli na stazu i automobila. Nakon toga će biti podijeljeni u parove i utrkivat će se jedan protiv drugog.

Program Utrke ubrzanja Brzi i žestoki nadalje predviđa natjecanje vozača podijeljenih u grupe na stazi duljine četvrt milje (402 metra) te Street Style statično natjecanje vizualnog tuninga automobila, uređenja interijera i eksterijera, prostora motora, ugrađene multimedije i ukupnog dojma. U nastavku program će obogatiti i natjecanje u jačini decibela, DB – Brzi i žestoki, u kojem će se mjeriti snaga audio sustava u decibelima, a subotnji raspored uključuje koncert grupe Vatra za koji je ulaz slobodan.

Na prometnice grada Zagreba ove godine Utrku dovodi Dario Ljubičić, predsjednik AK Brzina, uz podršku Grada Zagreba kao suorganizatora.

Dnevne ulaznice za Utrku ubrzanja Brzi i žestoki moći će se kupiti po cijeni od 20 kuna, a za djecu do 12 godina ulaz je slobodan.

Više informacija o Utrci ubrzanja Brzi i žestoki powered by CIAK Auto, službeni pravilnik Utrke te prometne obavijesti, mogu se pronaći na službenoj internetskoj stranici utrke www.utrkaubrzanja.com.