Samobor će svojim Open air festivalom na poznatom samoborskom šetalištu nadohvat stare jezgre, Vugrinščaku, silovito jurnuti u ljeto glazbenim zabavama 1. i 2. srpnja. U dva dana elektronske i rock glazbe Samobor će prvog petka i prve subote u srpnju biti najglasniji grad u Hrvatskoj, a i šire.

Na glavnoj pozornici u RNB ritmovima smjenjivati će se kvartet DJ-eva:Refox, Mark Ridder, Loky, Em Bee, a potom kreće do kraja žestoko uz DJ dvojac Golddiggers poznatiji pod imenima Tom Polo i Carl Maxx te Adriana Fuertea26-godišnjeg zagrebačkog dj-a i producenta progressive i electro house glazbe koji niže same uspjehe na domaćoj i stranoj sceni a tu su i brojni gosti: MC-i, plesačice i instrumentalisti. Zabava je planirana sve do dva ujutro, a u subotu su svi pozvani na nastavak i rashlađivanje na Pool partyu na obližnjim bazenima Vugrinščak (ulaz na sve sadržaje osim Pool partya je slobodan).

RolinHumes_25

Za dizanje temperature prvog dana od 20 h će biti zaduženi i ponajbolji hrvatski BMX vozači, Marin Ranteš i Igor Vukadinović Poki, koji će na Red Bull jump box-u prkositi gravitaciji i sljedećeg dana festivala. U subotu za sve rockere, bluesere i jazzere vjerne analognom zvuku dovodimo jedan od najboljih rock cover bandova u Hrvatskoj, The Second Hand Band. Poslastica za bluesere bit će Sunnysiders Borisa Hrepić Hrepe, bivšeg člana Daleke Obale.

Marin Ranteš - Red Bull Jump Box

Slijede domaćini, netipična rock grupa 4head koja oduševljava rock obradama pop hitova, potom iskusni majstori iz Lule mira, a tu su i Jazzavci koji su u svoju glazbu fuzionirali sve ono što ste voljeli cijeli život – swing, funk, jazz, blues, rock, partijanja iz 90-ih… Čast da otvore subotnji rock party pripast će jednoj od najvećih zagrebačkih klupskih atrakcija u zadnje dvije godine, garage-blues-punk dvojcu Marko i Darko.

4head - grupnaU subotu od 14 sati do ponoći, osim rocka, bluesa, jazza i akrobacija na BMX-u neovisna cirkusko-kazališna skupina Traumatic Arts pokazat će do kakve su virtuoznosti doveli svoju koreografiju. Uživajte u paragliding showu, plesu na svili i akrobacijama Daria Zvornika na trapezu te fire showu Jelene Znaor (sudionici Supertalent Hrvatska).Samoborce i sve drage goste uz sve navedeno očekuje i vježbanje na otvorenom uz Street Workout radionicu, nastup samoborskih karataša te gastronomska ponudaiz koje izdvajamo ukusna jela socijalne zadruge Kameleon.

refox

Zbog svega toga, sljedećeg petka i subote sigurno se neisplati sjediti doma ili ljenčariti u hladovini na zidiću. Jedina je obaveza biti vedar i zabaviti se uz svoje najdraže sugrađane i goste uzslobodan ulaz zahvaljujući Gradu Samoboru, 24sata, Daciji, Karlovačkom, Branding Solution-u i Toi-Toi-u. Vidimo se 1. i 2. srpnja na samoborskom Vugrinščaku! Ljeto počinje u Samoboru!