Jučer je akademik Željko Reiner s kolegama I.izborne jedinice posjetio Dom za starije i nemoćne osobe Drugi dom Gaj na Trešnjevci u kojem je već više puta bio rado viđen gost. Vlasnik staračkog doma Tomislav Budić sa svojim štićenicima treće dobi ugostio je kandidate te priredio prigodno druženje.
U ugodnom i emotivnom druženju akademik Reiner se obratio nazočnima i obećao da će se zalagati za dostojanstven život umirovljenika te povećanje mirovina do kraja mandata, kao i osigurati solidaran i kvalitetan zdrastveni sustav. Umirovljenici su akademiku Reineru iznosili svoje probleme i želje, ali nisu propustili priliku da se s njim i fotografiraju.
Nakon obilaska doma za starije i nemoćne osobe akademik Željko Reiner se uputio na Knežiju gdje su stranačke kolege s Trešnjevke – sjever i jug pripremili predstavljanje kandidata sa liste I. Izborne jedinice pod nazivom ” Gospodarski rast, nova radna mjesta i društvena pravednost”.
U prepunom parku kandidati I.izborne jedinice predvođeni glavnim tajnikom HDZ -a Gordanom Jandrokovićem predstavili su svoj program te ostatak vremena proveli u druženju s građanima.