Na javni poziv Zagrebačkog holdinga za izbor voditelja podružnica u tom trgovačkom društvu, odnosno direktora trgovačkih društava Gradska plinara Zagreb, Gradska plinara Zagreb – Opskrba, AGM, Vodoopskrba i odvodnja, Zagrebplakat, Zagrebačka stanogradnja i Gradsko stambeno komunalno gospodarstvo, pristiglo je, kako se neslužbeno doznaje u Holdingu, oko 550 prijava.

Zagrebački holding taj javni poziv raspisao je 21. kolovoza, a bio je otvoren do 5. rujna. Poziv je obrazložen tvrdnjom da Zagrebački holding kontinuirano radi na povećanju kvalitete svojih usluga, racionalizaciji poslovanja i postignuću ostalih ciljeva iz zacrtanih poslovnih planova te zato odabire što kvalitetnije stručnjake koji će rukovoditi poslovanjem Zagrebačkog holdinga.

Predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban Hini je u pauzi sjednice zagrebačke Gradske skupštine izjavila kako još ne može reći koliko je prijava za voditelje podružnica i direktore trgovačkih društava Zagrebačkog holdinga stiglo na javnom pozivu.

“Pričekat ćemo da bude okončana tehnička procedura ocjene ponuda, jesu li sve došle u skladu s pozivom koji je bio raspisan i tek onda ćemo zapravo pristupiti odabiru”, izjavila je Stojić Deban.

(Hina)