Rexpo 2016 vas poziva da rezervirate datume 24. i 25. studenog za dolazak u zagrebački Hypo Event Centar. Peto izdanje međunarodnog sajma investicijskih projekata ključno je mjesto predstavljanja tvrtki i usluga te mjesto promocije investicijskih potencijala gradova i država.

REXPO FORUM će se i u svom petom izdanju potvrditi kao platforma koja okuplja ključne dionike investicijskih projekata koji će razgovarati o zanimljivim i aktualnim stručnim temama. Ove godine poseban gost Rexpo Foruma je arhitekt, akademik Nikola Bašić.
REXPO platformu iskoristit će za predstavljanje svoje vizije Dalmatinske urbane transformacije. Njegove Morske orgulje i Pozdrav suncu u Zadru, Šetnica Sv. Ante u Šibenskom kanalu, te najrecentniji – hotel u D-Resortu u Mandalini u Šibeniku zasigurno su sjajan sastavni dio te vizije.
Od prvog izdanja sajma Rexpo, cilj je raditi na povezivanju onih s kreativnim idejama i onih koji takve ideje prepoznaju i žele podržati. Organizatori poručuju: svojim dolaskom na Rexpo 2016 i vi ćete doprinjeti ostvarenju tog cilja!