Budite i Vi prvi u onom što radite. Naime, organiziraju se jednodnevne edukacije gdje će se govoriti o različitim problemima s kojima se susreću poduzetnici. Raditi će se u malim grupama (do 15 polaznika) individualni pristupom, s vrhunskim stručnjacima, bit će primjera iz prakse te ćete dobiti potvrdu o sudjelovanju.
Broj polaznika je ograničen, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Iskoristite popust na ranu prijavu.

Prijavite se putem web stranice www.poslovni.hr/seminari/ ili nas kontaktirajte Tel: + 385 1 6326 085, e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr
„Leadership – Efektivno upravljanje biznisom” 30. studenog 2016.

Trening je namijenjen voditeljima i vlasnicima biznisa za razvoj upravljačkih i menadžerskih kompetencija.
“Upravljanje biznisom kroz upravljanje zaposlenicima”; naučiti ćete zadati zadatak, delegirati zaduženja, postavljanje odgovornosti zaposlenicima, komunikacija zaposlenika i voditelja, kako rješavati nesporazume u komunikaciji, planiranje radnog procesa, mjerenje rezultata i prilagodba novim okolnostima.
“Prezentacijske vještine” 1. prosinca 2016.
Nervoza i trema sprječavaju vas da uspješno održite prezentaciju? Javni nastupi i govorništvo izazivaju vam stres. Dođite na tečaj na kojemu ćete naučiti sve tajne uspješne prezentacije, kao kontrolirati neverbalne geste pri javnom govoru i još puno korisnih savjeta nakon kojih će vaše prezentacije biti savršene i vaši sudionici će uživati slušajući vas.
“Menadžersko računovodstvo” 02. prosinca 2016.
Iz sadržaja seminara: Ključni financijski i nefinancijski pokretači i pokazatelji poslovanja, Procjena financijskih rizika, potreba i potencijala tržišta,  analiza krivulje vrijednosti upravljanje troškovima, analiza točke pokrića, financijsko planiranje (budžetiranje) i vrednovanje investicijskih odluka.

“Kako se pripremiti za godišnji razgovor sa zaposlenicima” 5. prosinca 2016.

Na treningu ćete naučiti kako pripremiti i provesti formalne periodičke razgovore sa zaposlenicima koji će imati jasan učinak na vaše poslovanje. U cilju podizanja motiviranosti i angažiranosti zaposlenika te bolje komunikacije unutar vaše organizacije.
„Komunikacija sa teškim klijentima i stres” 7. prosinca 2016.

Svakodnevno komunicirate sa teškim klijentima? Kako zadržati smirenost i profesionalnost u govoru?

Naučiti ćete kako reagirati na impulzivna ponašanja sugovornika, umanjiti stres, rješiti neslaganja i upravljati konfliktima. Vježba asertivnosti-kako se zauzeti za sebe, izraziti vlastito mišljenje i osjećaje, naglasiti posljedice neželjenog ponašanja teškog klijenta.

“Učinkovito delegiranje i rukovođenje timom” 9. prosinca 2016.

Efikasno upravljanje vremenom izazov je svakog menadžera, te je iznimno važno naučiti delegirati zadatke svom timu kako bi se sami menadžeri mogli posvetiti strateškom upravljanju. Cilj seminara je naučiti učinkovito upravaljati resursima (ljudi i vrijeme) kako bi se postigla veća produktivnost, potaknuo timski rad i preuzela odgovornost za ciljeve u okviru budžeta.
„Upravljanje fokusom – multitasking kradljivac vremena” 13. prosinca 2016.

Nemogućnost zadržavanja fokusa i multitasking smanjuju učinkovitost te su glavni uzročnici stresa. Guše vas velike količine informacija i gomilanje zadataka. Na seminaru će vam predstaviti praktične alate za fokus, te ćete vježbati samopouzdanje, snagu i motiviranost.
“Kako uspješno motivirati svoje zaposlenike” 15. prosinca 2016.
Mnogi menadžeri gube vrijeme i novac nepotrebno, jer se stalno moraju „baviti“ s problematičnim zaposlenicima i „gasiti požare“. Nakon ove edukacije saznat ćete kako prepoznati što motivira vaše zaposlenike, a što demotivira, kako poboljšati radnu uspješnost, sprečiti nastanak konflikata, uspostaviti uspješnu poslovnu komunikaciju i povjerenje u timu te lakše i brže donošenje odluka.
Sve seminare, detaljne opise i programe možete pogledati na web stranici www.poslovni.hr/seminari