U ovim zimskim danima sa sjetom se prisjećamo mora ili barem toplijih temperatura. U tome vam može pomoći i prava poznata mediteranska glazba. Poznata klapa “Rišpet” izdala je studijski album.

Novi album “Reći ćeš mi fala”, od danas možete nabaviti u svim prodavaonica nosača zvuka, te u digitalnom obliku putem iTunesa

Teško je u jednom tekstu kratko sažeti emocije, kao i predivne riječi i stihove, koje vas očekuju na novom albumu, kojim su članovi klape te osnivač i skladatelj, Pero Kozomara, izuzetno zadovoljni. “Svi smo u klapi “Rišpet” veoma ponosni na naš novi nosač zvuka, mi smo vam zapravo svi tipični Dalmatinci, koji na prvu možda djelujemo kao bezosjećajni “macho” muškarci, no zapravo u našim pismama pivamo o osjećajima tuge i melankonije, o prekidima ljubavnih veza, patimo za bivšim ljubavima i kroz ove pisme pokazujemo svoje osjećaje.”

Već sada veliki interes za albumom ne čudi, posebno kada se zna da su pjesme u izvedbi “Rišpeta”, prava poslastica za glazbene sladokusce.

“Reći ćeš mi fala” donosi vam jedanest novih skladbi od kojih su primjerice “Bila si voljena”, “Reći ćeš mi fala” ili “Samo njoj ću pivat” već postale hitovi, koji su osvojili publiku i struku. “Zato se jako veselimo prvim reakcijama publike i iskreno se nadamo kako će ovaj “Rišpetov” album svirati u automobilima, kafićima, dućanima i domovima svih onih dragih ljudi koji nam dolaze na koncerte i vole naše pisme. Naša publika imati će priliku poslušati dosta uspješnica koje su plovile zadnjih par godina radio valovima, kao i par novih skladbi koje su pisane za ovaj album koji je baš protkan dalmatinskim zvukom, višeglasnim pjevanjem, okupan suncem, mirisima s juga, soli i mora.”, zaključio je Kozomara.

Prema interesu koji publika iskazuje za sve nastupe klape Rišpet, ne sumnjamo kako će novi album opravdati sva glazbena očekivanja.

“Reći ćeš mi fala”, klape Rišpet u izdanju Hit Recordsa, potražite stoga u svim prodavaonica nosača zvuka, te u digitalnom obliku putem iTunesa i Deezera.