Udruga FabLab u suradnji sa Arhitektonskim fakultetom Sveučilišta u Zagreb, četvrtu godinu za redom organizira događanje pod nazivom 4. otvoreni dani 3D ispisa
4rd 3D Printing Open Days 18. i 19. prosinca 2016. godine od 10-18 sati u prostorijama Arhitektonski fakultet u Kačićevoj ulici 26.
Događanje će okupiti pojedince i grupe koje se bavi stolnim 3D ispisom, 3D skeniranjem, a pridružiti i neke škole koje nove tehnologije koriste za unapređenje nastave. Kako su i same aktivnosti udruge dosta orijentirane na obrazovanje ovogdišnja tema je:

(R)Evolucija obrazovanja
(R)Evolution in Education

Osim domaćih entuzijasta, ove godine očekujemo i posjetitelje iz susjednih zemalja Slovenije, Srbije, pa i gosta iz Finske. Više od tridesetak sudionika sa svojom opremom tijekom dva dana od 10-18 sati razmjenjivati će svoja iskustva u radu sa novim tehnologijama.

Organizatori sa zadovoljstvom pozvaju sve zainteresirane na ovo događanje: od djece, đaka i studenata, do poduzetnika i privrednika, kao i sve druge zainteresirane koji na ovaj način mogu dobiti informacije iz prve ruke o ovim vrlo dostupnim i danas popularnim tehnologijama 3D ispisa.