Doznalo se tko je prije tjedan dana pucao iz pištolja te ugasio život 85-godišnjem skromnom zagrebačkom umirovljeniku Đorđiji B. u njegovu stanu u Ulici Vladimira Nazora. Podsjetimo, s mjesta događaja ekipa za očevid izuzela je sve tragove u nadi da će ih odvesti do bešćutnog ubojice koji je, prema izjavama nekih stanara, ispalio šest hitaca. Beživotno tijelo umirovljenika pronađeno je u 22.40 sati.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke, Sektora kriminalističke policije, Službe općeg kriminaliteta i I. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je na štetu 85-godišnjaka počinio kazneno djelo teškog ubojstva. Sumnja se da je 11.studenoga 2016. u Nazorovoj ulici oko 17.40 sati, ušao u stan oštećenog te pucanjem iz vatrenog oružja ozlijedio 85-godišnjaka koji je od ozlijeda na mjestu događa preminuo. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je doveden u pritvorsku policijsku jedinicu, dok je nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela teškog ubojstva iz čl. 111 st. 4 Kaznenog zakona.

Tijelo je navodno pronašao njegov unuk koji stanuje u susjednom ulazu, i to nakon dulje potrage. A susjedima, koji su pet sati prije šokantnog otkrića čuli pucnje, nije bilo ni na kraj pameti da se u njihovoj zgradi, točnije u prizemnom stanu njihova ulaza dogodio krvavi zločin.