Treći Glazbeni lonac upalio je svoje motore i sa sjevera Hrvatske, iz Čakovca, doveo “Clone Age”. Organizatori kažu kako su bend “zaključali ih u “Kavez” i natjerali da svoje žestoke rock pjesme sviraju akustično”. Tako u “Kavezu” smještenom u Savskoj 160 u subotu 19. studenog s početkom u 20 sati možete slušati koncert indie-rock atrakcije “Clone Age”.

Bend je osnovan prije desetak godina, no tek posljednje dvije ozbiljno rade na vlastitom materijalu. Iza sebe imaju dva albuma, no tek je „Fuse“ bacio svjetla pozornice na njih i dobio brojne pozitivne kritike eminentnih glazbenih kritičara i portala.

S albuma su skinuti singlovi „Wake me up“ i „Addiction“ koje prate upečatljivi videospotovi. Robert Kriković (bas, vokal), Adrijano Valpatić (gitara, back vokal), Nenad Rešetar (gitara) i Marko Lajtman (bubnjevi), iako prekaljeni alternativni rockeri koji vole glasnu svirku, u Kavez na Glazbeni lonac dolaze odraditi jedan od rijetkih akustičnih nastupa.

Ulaz je slobodan i svi su dobrodošli, a dobrodošle su i donacije u lončić iz kojeg sav prikupljen iznos ide isključivo izvođačima kao potpora njihovom radu.