Šarmantni zagrebački Britanski trg postaje omiljeno mjesto kad je zdrava i brza prehrana u pitanju. Novootvorena “Kroštula” pravi je mali predvodnik svjetskog trenda u prehrambenoj industriji. Nalazi se u sklopu “Košare&Kašete”. Na radost brojnih Zagrepčana i gostiju grada predstavljaju prave zagrebačke delicije. Sendviči od čvaraka, zagrebačkog sira i vrhnja s obližnjih OPG-ova zasigurno će vrlo brzo postati hit.

Užurbani svakodnevni tempo, nedostatak vremena za kvalitetnu pripremu hrane za vrijeme radnog vremena ili pak na fakultetu i školi, ostavlja nam malo vremena za konzumaciju cjelovitih i redovnih obroka. Upravo “Kroštula” prati svjetske trendove i ne ostavlja nam prostora za izlike kako ne stižemo, sada imamo mogućnost hraniti se pravilno. Nekoliko vrsti zdravih salata od sada se u staklenkama nude u novoj “Kroštuli” na Britancu.

Izvrstan jednostavan obrok, odlična je uravnotežena i raznovrsna prehrana za koju uvijek možete pronaći vremena na radnom mjestu ili pak jednostavno u gradskoj gužvi. Salate su spremljene u staklenkama, jednako onako kako su nekad naše bake pripremale zimnicu.

“Kroštuline” salate imaju adekvatnu konzistenciju i teksturu, a ovisno o odabranom začinu okus konačnog proizvoda prepušta se vlastitim nepcima. Uz njih tu su “Katin kruh” bez glutena, sendviči sa salamom od divljači ili drniškim pršutom. Želja “Kroštule” je spojiti “Functional” i “Comfort Food”, a obroci su konkretan obrok bilo da se radi o doručku, ručku ili večeri.