U “Vintage Industrial Baru” večeras počinje program “Sviraj Stare” koji donosi “K.L.U.B. Dostava Zvuka”. Program će se održavati svaka dva mjeseca te će ugostiti najveća imena glazbene balkanske scene koja će striktno svirati samo svoja prva izdanja, odnosno albume sa početka karijere. Danas vas tako u “Vintage Industrial Baru” očekuje “Psihomodo Pop” koji će svirati svoje stare stvari sa albuma svira “Godina Zmaja” (1988.) i “Sexy Magazin” (1990.) Ulaz na program koji počinje u 21 sat je 95 kuna.

Sutra je “Vintageu” grupa “Positivo” i “Santana Tribute”. Početak programa je u 22 sata, ulaz je 20, a za studente 10 kuna. “Positivo” je klupski bend koji osvaja publiku neposrednošću, jakom energijom i kvalitetnom svirkom, kažu u “Vintage Industrial Baru”. Članovi benda su glazbenici priznati na domaćoj i međunarodnoj sceni. Njihovi glazbeni utjecaji su različiti, ali uglavnom kolekcionirani sve najbolje iz svakog glazbenog stila. Postavu čine: Kizo (zagrebački glazbenik nevjerojvatnog gitarističkog umijeća), Zdravko Tabain i Hrvoje Rupčić iz ritam sekcije “Cubisma”, vokalni trojac Drago Lokas, Ante Grossi i Marijeta Gregov, deklarirani svirač Hammond orgulja Danko Krznarić te mladi perspektivni basist Mario Kopecki.

unnamed-1

“Svi su oni zajedno zapravo jedini sastav na ovim prostorima koji može izvesti program legendarnog Carlosa Santane na zavidnoj razini.”, kažu u “Vintageu”.