Na Fashion Week Zagreb/Cro a porteru modnu reviju sinoć je modnu reviju održala jedna od najpopularnijih domaćih dizajnerica Marina Lacković za Larie. U stilu Coco Chanel, predstavljajući se odabranoj publici Marina je u ekskluzivnoj, intimnoj atmosferi predstavila svoju šestu kolekciju za iduću sezonu proljeće/ljeto.

Da za Larie kreacijama vlada interes brojnih dama pokazali su dolasci Tamare Garbajs, Petre Kurtele, Ivane Mišerić, Kristine Krepele, Lane Gojak, Jadranke Sloković, Sonje Kovač, Csille Barath Bastajić, Sare Lustig, Anamarije Percajić, Željka i Ružice Bebek i mnogih drugih.

Dizajnerica je u kolekciju unijela kolorit, dezene, čipku i romantiku koja krasi i definira svaku Larie kolekciju. Uz kolorit, javljaju se i prugice u modernim verzijama odijela koje podsjećaju na mornaricu s početka 20. stoljeća.

Osim koloritom, gdje prevladavaju lila, plava, crvena, smeđa, bijela i zelena u raznim romantičnim dezenima, dizajnerica se poigrala i modelima – haljine kreirane od 7 metara čiste svile, haljine “x” kroja napravljene od volana “punog kruga” te nezaobilazna odijela, sada su već dobro poznata ženstvena Larie poslastica. Maštoviti blejzeri, kaputići i ogrtači čine ovu kolekciju potpuno drugačijom, dok je rubne čipke povezuju iz modela u model. Sigurni smo kako će prekrasne crne duge i kratke haljine od ručno rađenog materijala biti prava poslastica za brojne domaće fashionistice.

Sljedeća revija na Fashion Week Zagreb/Cro a porteru je modni brand Twins u utorak 29. studenog, a do Nove godine predstavit će se još desetak modnih dizajnera.