Svi smo negdje čuli  da netko putuje po svijetu besplatno. Je li ovaj mit istinit? Možete li i Vi putovati svijetom bez novaca? Mega tim istraživača besplatnog putovanja će vam predstaviti ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva sa vama.

“Urbana mladež” vam predstavlja drugi događaj po redu te su ovaj puta pripremili nove teme za vas.

Teme koje ćemo prezentirati su;
1) Neformalna edukacija i putovanja; Erasmus plus projekti za mlade financirani od Europske Unije: Youth exchanges & Training courses. Što je to i kako ti možeš biti dio ovih projekata!

2) Workaway.info! Web platforma za volontiranje diljem svijeta! Smještaj i hrana u zamjenu za 4 sata volontiranja dnevno bilo gdje u svijetu!

3) Bla bla car! Dijeljenje troškova putovanja i organiziranje povoljnog putovanja diljem svijeta!

Organizator eventa je “Urbana mladež”, a predavanje će se održati u četvrtak, 8. prosinca od 18.30- 20 sati. Mjesto održavanja je Kneza Mislava 11, I. kat – Konferencijska dvorana, a
partner na projektu je Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade. Ulaz je besplatan.

Roberto Mesir, projektni menadžer za Erasmus projekte kao gost predavač, sve prezentacije će se održati na engleskom jeziku.
Organizatori mole da ih  obavijestite o vašem dolasku tako da ispunite ovaj upitnik: https://goo.gl/forms/A7N7BeVVqd9RuoZp2

Event  “How can I travel for free? CRO – EU – PLANET EARTH” je dio EVS projekta “Youth mobility – Cro – EU” financiran od Europske Unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Ovo je jedan od eventa u nizu koji ćemo organizirati. Ukoliko želite biti informirani o različitim mogućnostima koji nudi “Planet Zemlja” možete se prijaviti na e-mailing listu tako da pošaljete e-mail sa imenom, prezimenom te datumom rođenja na urbanamladez@gmail.com.